In actie voor Inske tijdens de Warandeloop

Judith de Vetter

( Inzamelactie | Lid van team: Team Inske )

Qr
van totaal € 1.000 (93%)

Een jaar of 17 geleden leerde ik Inske kennen toen we samen met een grote groep op scoutingkamp gingen. In de loop van de jaren is er uit deze scoutinggroep een hechte vriendengroep ontstaan waarin lief en leed wordt gedeeld.
Toen Inske een paar weken terug vertelde dat na alle onderzoeken die ze heeft ondergaan, de neuroloog haar had verteld dat ze zeer waarschijnlijk ALS heeft, was dat een enorme klap. Van alle mogelijke zenuw/spierziektes uitgerekend de slechtst mogelijke uitslag.. Het afgelopen jaar hebben we allemaal gezien hoe Inske steeds wat moeilijker is gaan lopen, maar nu ook de kracht in haar handen afneemt, is het pijnlijk duidelijk wat een ontzettende rotziekte dit is. Steeds een beetje meer in moeten gaan leveren en geen kans op verbetering. Ik kan en wil me daar nog niks bij voorstellen.

Als ik zie hoe positief Inske met deze situatie om gaat, kan ik alleen maar trots zijn op mijn lieve vriendinnetje, en hoop ik zo hard dat de ALS héél traag gaat ontwikkelen. Ik hoop dat we nog heel vaak meidenavondjes kunnen houden met zijn allen, met zijn allen lekker op stap kunnen gaan en leuke dingen doen!

Meteen na het horen van de uitslag overheerste bij mij het gevoel om iets te willen doen. Omdat hardlopen een grote hobby van me is, wil ik dit graag combineren met een actie voor stichting ALS.
Ik hoop dat we met deze actie een heel mooi bedrag op gaan halen zodat (mensen zoals) Inske hopelijk zo snel mogelijk een betere toekomst tegemoet kunnen gaan.

Wil je ons steunen?? Bedankt!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 07-10-2019 | 21:01
€ 30 28-11-2017 | 22:10
€ 25 25-11-2017 | 09:08 Succes Judith. Mooi initiatief.
€ 25 23-11-2017 | 10:02
€ 15 21-11-2017 | 09:46