Team Inske

Team Inske

( Chosen by team captain: Inzamelactie )

Team closed You can't donate anymore
from € 2.500 (197%)

Ongeveer een jaar geleden viel het Inske (24) en iedereen om haar heen voor het eerst op dat ze wat moeilijker liep en vaak struikelde. Na talloze onderzoeken en verschillende diagnoses, waarbij ondertussen de spierkracht in haar benen en handen steeds verder afnam, vertelde Inske een paar weken geleden dat het worst case scenario toch werkelijkheid bleek te zijn: de diagnose ALS werd (bijna zeker) gesteld. Een enorme klap voor Inske en iedereen om haar heen. Om ons vriendinnetje een hart onder de riem te steken gaan wij ons op 25 november tijdens de Warandeloop in Tilburg inzetten om geld op te halen voor de stichting ALS. ALS is een dodelijke zenuw- spierziekte en komt in Nederland bij ongeveer 1500 mensen voor. Jaarlijks overlijden er 500 mensen aan ALS, maar komen er ook 500 nieuwe patiënten bij. Hoop op een toekomst is er voor deze mensen niet. De gemiddelde levensverwachting bij ALS is 3 tot 5 jaar. Er is maar een manier om ALS de wereld uit te helpen, wetenschappelijk onderzoek, om een oorzaak en een behandeling te vinden. Steun daarom Stichting ALS Nederland en help ons met geld ophalen!

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 15 07-10-2019 | 21:01
€ 22 26-12-2018 | 13:32 Jan, respect hoe jullie met de situatie omgaan. Mooi om te zien wat je allemaal doet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze verschrikkelijke ziekte. Succes straks met het beklimmen van de berg, zet hem op maat.
€ 25 18-07-2018 | 08:34 Zet m op! Marcel & Suzanne Evers
€ 1.400,63 16-03-2018 | 14:53
€ 15 15-02-2018 | 18:35
View all

Bedankt!!

06-12-2017 | 20:10 Anderhalve week geleden, op 25 november was het dan zover! De warandeloop! Na een korte warming up zijn we met zijn allen tegelijk gestart. 1 of 2 rondjes van 5 km, dat was ons doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting ALS. De sfeer was goed en het weer was ideaal om te lopen. Fris maar droog! Na het eerste rondje stond daar Inske samen met de rest van ons support team die ons enthousiast aanmoedigden.  Dat gaf energie! Een paar kilometer verder begonnen de spieren wel wat te verzuren. Maar al gauw ook het besef: wij kúnnen tenminste hardlopen. Nog even doorbijten! Met de finish al bijna in zicht nog even een eindsprintje! Ook daar stond het supportteam ons weer aan te moedigen. Wat voelde deze loop goed! Zo fijn dat we, met hulp van alle donateurs, ons steentje bij hebben kunnen dragen voor Stichting ALS! Daarom bij deze namens heel team Inske: Donateurs, supporteam en organisatie Warandeloop: BEDANKT!!
Read more